Termeni Generali si Conditii de Vanzare – Cumparare Produse Manufacturiere si Nemanufacturiere

Site-ul www.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique este propietatea Mocanu L. Daniela PFA.

MOCANU L. DANIELA PFA isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului wwww.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique, inclusiv a preturilor produselor si a prezentilor Termeni si Conditii de Vanzare – Cumparare Produse Manufacturiere si Nemanufacturiere, fara nici o notificare prealabila.
Pentru achizitionarea produselor manufacturiere precum si altor produse nemanufacturiere de pe site – ul web mai sus mentionat, pentru accesarea si vizitarea site-ului, cumparatorul va citi si accepta urmatoarele conditii:

DESCRIEREA PRODUSELOR


Produsele prezentate pe site-ul www.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique sunt crosetate manual din bumbac 100%, ribbon eco cotton xl 85%, bumbac, acril sau fir fantezie. Acestea sunt accesorizate in unele cazuri cu haine din diferite tesaturi care vor fi mentionate in descrierea produselor. Ochii papusilor, unde este cazul, sunt din plastic cu siguranta interioara. Umplutura papusilor este din microfibra. Produsele manufacturiere pot fi personalizate cu nume (cusute manual) numai la solictarea expresa a clientului. Toate produsele vor fi livrarate ambalate in cutii de carton si sigilate cu banda decorativa (aspect de cadou). In interiorul coletului, produsul manufacturier va fi securizat cu lana de lemn care sa sa previna degradarea produsului in timpul transportului.
Fiecarui produs ii va fi atasat logo-ul ,,Joias de Papillon”.

Majoritatea produselor de pe acest site sunt create dupa tipare proprii. Doar cateva dintre produse sunt crosetate dupa tipare cumparate de MOCANU L. DANIELA PFA. In acest sens, reproducerea oricarui produs de pe acest site sau a celor comandate in mod expres si create conform indicatiilor si dorintelor proprii ale cumparatorului fara consimtamantul MOCANU L. DANIELA PFA, este strict interzisa. Incalcarea acestei obligatii atrage raspunderea persoanei in culpa conform legislatiei romane in vigoare.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR


Cantitatile disponibile pentru fiecare produs vor fi mentionate pe site, pe pagina de produs. In situatia in care un produs nu se afla pe stoc, clientul poate solicita pe platforma what’s up incadrata la numarul de telefon afisat pe site, la detaliile Vanzatorului sau prin email, refacerea unui produs. In aceasta situatie, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta comanda pentru care va fi obligat sa comunice un termen de realizare si livrare sau sa refuze comanda fara niciun motiv.

PLATA PRODUSELOR


Comenzile plasate se achita la livrare sau prin transfer bancar, situatie in care vanzatorul va comunica o factura proforma in acest sens. Produsele realizate la comanda vor fi achitate, in avans, in contul Vanzatorului afisat pe site. Detaliile platii in cazul transferurilor bancare vor fi comunicate prin email, prin intermediul unei facturi proforme.

DREPTURI DE AUTOR


Toate produsele, imaginile acestora si intregul continut al site-ului www.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique este propietatea Mocanu L. Daniela PFA si sunt protejate in conformitate cu Legea nr. 8/1996, actualizata, privind drepturile de autor si drepturile conexe. Niciun element al site-ului www.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique nu poate fi reprodus sau folosit fara consimtamantul scris al Mocanu L. Daniela PFA. Descarcarea, modificarea sau copierea continutului site-ului nu este permisa.

CONFIDENTIALITATE


Datele personale colectate de la utilizatorii si cumparatorii care acceseaza site-ul www.papusidepoveste.ro by Joias de Papillon Handmade Boutique sunt confidentiale, sunt colectate numai in scopul indeplinirii legale a obligatiilor ce decurg din vanzarea-cumpararea produselor si sunt protejate conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) si ale Legii nr. 190/2018 din 18 iulie 2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor)

.

RETURUL PRODUSELOR


Conform O.U.G nr. 34/2014, revizuita, Cumparatorul are dreptul de a returna comanda fara niciun motiv, printr-o solicitare transmisa pe adresa de email afisata pe site, in termen de 14 zile de la data primirii produsului chiar daca acesta a fost personalizat, pe cheltuiala Cumparatorului. Avand in vedere faptul ca produsele comercializate sun manufacturiere, acestea trebuie sa nu prezinte niciun fel de urma de degradare sau folosire si sa fie returnat in ambalajul original cu elementele de protectie din acesta, respectiv lana de lemn, care sa impiedice degradarea produsului in timpul transportului. In situatia in care toate conditiile de retur nu sunt indeplinite cumulativ, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu da curs acestuia si de a nu returna banii Cumparatorului.